Jarco

Jarco katten- en hondenvoer

Maak kennis met Jarco en schotel uw hond of kat het lekkerste, natuurlijke voedsel voor! Het bedrijf met haar fabriek in Cuijk produceert louter natuurlijke hondenbrokken en kattenvoer met natuurlijke materialen, waardoor het voedsel vrij is van allerlei chemische toevoegingen als geur-, kleur- en smaakstoffen. De natuurlijke mineralen en vitamines die het voer wel in zich heeft zijn gemakkelijk verteerbaar en ondersteunen het spijsvertering- en immuunsysteem van uw kat of hond. U heeft daarbij een ruime keuze aan smaken en specialistische voeding voor hulp bij bijvoorbeeld maag- en darmklachten of tandsteen. Kom langs en ontdek samen met uw huisdier het ideale voer van Jarco!

JarcoVoor honden

Als een officiële dealer van Jarco hondenvoer, beschikken we over een breed scala aan voedingsmiddelen die aansluiten bij de wensen van u en uw hond. Zo is er speciale puppyvoeding dat onder andere zorgt voor sterke tanden en botten en voorziet in de energiebehoefte van uw kleine rakker. Daarnaast is er voor de volwassen viervoeter voeding te verkrijgen wat het accent legt op het versoepelen van de gewrichten, het onderhouden van een gezonde vacht en het versterken van het darmkanaal. Bovendien kunt u uw hond verwennen met één van de vele gezonde koekjes of kluiven!

Voor katten

Het voer van dit Nederlandse bedrijf is er speciaal voor katten van iedere leeftijd. Van de allerkleinste kittens tot aan oude, elegante poezen. U kunt zo bijvoorbeeld uw jonge katje(s) voeren met licht verteerbare brokjes, die de darmflora niet van streek maken en bijdragen aan gezonde tanden en tandvlees. Voor de volwassen kat ligt het nadruk op het versterken van het gezichtsvermogen en de spieren, waarbij ook de fitheid en vitaliteit van uw kat of poes wordt ondersteund. Daarnaast gaat deze voeding mogelijke blaasontstekingen en -gruis tegen. Kortom, dit natuurlijke voer is een ware traktatie voor uw huisdier!

   Contact      Assortiment