Dierenwinkel Zwijndrecht

Een gespecialiseerde dierenwinkel in Zwijndrecht

Uw huisdier is een trouwe kameraad, en juist daarom gunt u hem het beste. Kom dan eens langs bij dierenspeciaalzaak Fitty! Wij zijn al jaren specialist in alles wat met dieren te maken heeft. In onze ruime winkel vindt u een collectie kleine dieren, zoals reptielen, vogels en knaagdieren. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de beste voeding en producten voor uw huisdier. Heeft u advies nodig? Onze deskundige medewerkers staan u met alle plezier te woord. Fitty dierenwinkel Zwijndrecht helpt u graag verder!

Dierenwinkel ZwijndrechtAlles om uw dier gezond te houden

Een aquarium is een prachtige decoratie voor elke ruimte, zakelijk zowel als privé. Goudvissen of kleurrijke tropische vissen stralen rust uit en laten u genieten van het mooiste van de natuur. Gezonde vissen vereisen echter een optimaal leefklimaat. Fitty dierenwinkel te Zwijndrecht helpt u daar graag bij. Aquariumliefhebbers kunnen bij ons hun hartje ophalen. Wij bieden aquariums en onderdelen voor zoetwatervissen, zeewatervissen en tropische vissen. Vanzelfsprekend is er ook een plekje voor de schildpad en de gewone goudvis. In onze dierenspeciaalzaak vindt u tevens een ruim assortiment dierenvoeding. Van kleine knaagdieren tot vissen, reptielen of honden en katten: wij bieden alles om uw huisdier gezond te houden. Volgt uw hond of kat een speciaal dieet? Ook dan hebben wij de juiste voeding in huis. Naast voeding vindt u bij ons ook een collectie accessoires. Van een halsband voor uw hond of kat tot speelgoed om uw konijn of hamster nóg meer plezier te geven. En mocht u langskomen, vergeet dan niet uw lievelingsdier af en toe te verwennen met een lekker extraatje.

Dierenspeciaalzaak Fitty heeft alles in huis om uw dier gelukkig en gezond te houden. Meer weten? Neem dan contact met ons op, of kom langs in onze dierenwinkel in Zwijndrecht!

   Contact      Assortiment