Carnibest

Carnibest

Laat uw huisdier weer optimaal genieten met de natuurlijke voeding van Carnibest! Al jarenlang zorgt dit Nederlandse bedrijf voor de complete diepvriesmaaltijd voor uw hond, kat of fret. De maaltijden bevatten geen chemische substanties, conserveermiddelen en slachtafval, maar worden geproduceerd met enkel natuurlijke grondstoffen. U kunt de voeding daarbij een aanzienlijke tijd in de diepvries bewaren, waardoor u uw kameraadje dus altijd een gezonde maaltijd voor kunt schotelen. Vergeet echter niet de maaltijd te ontdooien in de koelkast! Het ontdooide voedsel is in de koelkast nog minimaal twee dagen houdbaar. Handig! Kom langs en ervaar zelf de gemakken van Carnibest!

CarnibestVoer voor hond, kat en fret

Het assortiment aan Carnibest voeding is erg divers. Voor elke fase of toestand waarin uw huisdier verkeert is er wel een geschikte voeding bij Dierenspeciaalzaak Fitty te verkrijgen. Heeft uw hond of kat bijvoorbeeld last van diabetes of de alvleesklier? Geen nood! Met de speciale mixen ontlast u de desbetreffende organen van uw huisdier, waardoor hij of zij er in een mum van tijd weer bovenop is. Ga op avontuur in het assortiment en ontdek de voeding die het best bij uw kleine vriendje past!

Voordelen

De uitsluitend verse maaltijden zorgen voor een vitale leefwijze van uw hond, kat of fret. Dat betekent dat uw diertje minder vaak ziek wordt en geen of amper last krijgt van tandplak. Bovendien zijn alle producten van dit merk gegarandeerd glutenvrij, waardoor al het voer geschikt is voor katten en honden die allergische reacties krijgen van tarwe en/of mais. Daarbij zijn de gebruikte ingrediënten niet verhit, waardoor alle vitamines en mineralen optimaal bewaard blijven. Bovendien zijn de diepvriesmaaltijden vrij van varkensvlees en makkelijk verteerbaar, wat zorgt voor minder ontlasting. Verwen uw hond, kat of fret dus gauw met deze gezonde voeding!

   Contact      Assortiment